vrijdag 13 mei 2016

Financieel fit voor ondernemers- Over alles (willen) doen, het overzicht kwijt zijn en dit terugvinden.

Financieel fit voor ondernemers
Kennispunt bedrijfsadvies begeleidt ondernemers om (opnieuw) financieel fit te worden.

Over alles (willen) doen, het overzicht kwijt zijn en dit terugvinden.

Mijn klanten krijgen het niet meer voor elkaar om hun kantoor op te ruimen. Ze willen het wel. Ze proberen het ook. Maar ze worden moedeloos als ze rondkijken, ze krijgen hartkloppingen bij de gedachte iets weg te moeten gooien, ze zijn bang verkeerde beslissingen te nemen en ze voelen zich eenzaam omdat ze denken dat niemand hen wil helpen.

Weet dat structuur aanbrengen en overzicht houden niet voor iedereen even gemakkelijk is. Dat kan ook niet en dat hoeft niet. Er is bovendien zoveel meer om rekening mee te houden.
Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor de acquisitie en voor het relatiebeheer van jouw bedrijf. Je schrijft nieuwsbrieven, zorgt voor actuele programma-inhoud, houdt vakkennis bij en dan moet je ook nog de administratie bijhouden. Als ondernemer kun je je een duizendpoot voelen.
Krijg grip op je geld!.
80% van de mensen heeft een hekel aan de administratie. 90% ondervindt dagelijks stress vanwege geld. Dat hoeft niet. Je kunt zonder al teveel inspanning en zorgen grip op je geld krijgen.
Kennispunt bedrijfsadvies helpt u weer financieel fit te worden. Geen slapeloze nachten meer geen aanmaningen meer. Rust in de keet- rust in je hoofd!


Kennispunt- Financieelfit- Marco van Houttum- vanhouttum@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten